Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
DONOSIMO POPIS Ovo je deset smjerova koje su upisali najbolji učenici u Međimurju
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

UPISI U SREDNJE ŠKOLE

DONOSIMO POPIS Ovo je deset smjerova koje su upisali najbolji učenici u Međimurju

U Međimurju je preostalo 114 mjesta za jesenski rok upisa u srednje škole

Najbolji učenici Međimurske županije, odnosno osmaši s najvišim brojem bodova, pohrlili su u Gimnaziju Josipa Slavenskog u Čakovcu. Tri srednjoškolska smjera te škole zauzimaju prva tri mjesta na ovoj ljestvici. Najviši prosječan broj bodova upisanih je u programu prirodoslovno-matematičke gimnazije i iznosi 80,34 boda. Prvi na rang-ljestvici upisanih imao je 81,86 bodova, a posljednji 78,39, piše Srednja.hr.

Drugi je na ovoj ljestvici program prirodoslovne gimnazije u Gimnaziji J. Slavenskog s prosječnim brojem bodova upisanih 79,97, a treći smjer opće gimnazije u kojeg upisani u prosjeku imaju 79,42 boda.

Od strukovnih škola na popisu se nalaze čak četiri strukovna smjera koje su upisivali najbolji, a to su strojarski računalni tehničar i tehničar za računalstvo u Tehničkoj školi Čakovec te fizioterapeutski tehničar i medicinska sestra/tehničar Srednje škole Čakovec.

U nastavku se nalazi popis deset srednjoškolskih programa koje su upisivali najbolji učenici Međimurske županije. Prvo je navedeno ime škole i naziv upisanog programa. Potom slijedi prosječni broj bodova upisanih u program, zatim najmanji broj bodova upisanog u program i broj bodova najviše rangiranog na ljestvici upisa, javlja Srednja.hr.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5955

Reci što misliš!