Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
DINA BAŠEK NAJBOLJA ETŠ Čakovec ima državnu prvakinju iz njemačkoga jezika
ETŠ Čakovec

NEMA JOJ PREMCA

DINA BAŠEK NAJBOLJA ETŠ Čakovec ima državnu prvakinju iz njemačkoga jezika

Besprijekorno znanje pokazala je Dina Bašek te je za osvojeno 1. mjesto nagrađena stipendijom u Njemačkoj u trajanju od četiri tjedna

XXV. državno Natjecanje iz njemačkoga jezika za osnovne i srednje škole održano je od 8. do 10. travnja 2019. u Osnovnoj školi Krune Krstića u Zadru.

Ekonomska i trgovačka škola Čakovec imala je dva predstavnika: Dinu Bašek i Aleksandra Posavca, oboje iz 2.ht razreda. Učenici su na natjecanju bili u pratnji mentorice Andreje Antolić Petak, profesorice njemačkoga jezika.Dina Bašek je državna prvakinja u kategoriji drugih razreda srednjih škola, a Aleksandar Posavec je u istoj kategoriji osvojio 7. mjesto. Na natjecanju koje se provodilo u dva dana učenici su testirani u svim jezičnim vještinama: čitanju, slušanju, pisanju i govorenju.

Besprijekorno znanje pokazala je Dina Bašek te je za osvojeno 1. mjesto nagrađena stipendijom u Njemačkoj u trajanju od četiri tjedna. Stipendiju dodjeljuje Zentralstelle für das Auslandschulwesen (ZfA). Ponosni smo na izvrsno znanje i odličan plasman naših predstavnika na državnome natjecanju.

 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5955

Vezani članci

Reci što misliš!