MIS I MIK

MLADI INFORMATIČARI Na Hrvatskom otvorenom natjecanju u informatici (HONI) osvojili tri prva mjesta

Martin Josip Kocijan je sa osvojenih 383 boda ostvario pojedinačno najveći broj bodova od apsolutno svih natjecatelja

19. siječnja 2019. s početkom u 9 sati, natjecatelji udruga MIS i MIK, sudjelovali su na 4. kolo Hrvatskog otvorenog natjecanja u informatici (HONI). HONI je natjecanje je u programiranju putem Interneta na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani učenici iz Hrvatske i cijelog svijeta. Konkurencija je iznimno velika.

Martin Josip Kocijan je sa osvojenih 383 boda ostvario pojedinačno najveći broj bodova od apsolutno svih natjecatelja. Lista najbolje ostvarenih rezultata srednjoškolaca su:
Već duži niz godina sustavan rad udruga ima za rezultat mnogobrojnost natjecatelja, a što je postalo vidljivo i na ovom natjecanju. Rijetko koja udruga ili škola mogu se pohvaliti ovolikim brojem natjecatelja, a osobito s tako iznimnim rezultatima.
Kroz Centar izvrsnosti iz informatike se posebno stavlja naglasak na najmlađu generaciju, sve kako bismo razvijali darovitost u djece od što ranije dobi. Pa je tako posebnost da su naši natjecatelji osvojili sva tri prva mjesta 3. razreda osnovnih škola. Posebno se istaknuo Ivano Lukačević koji je sa osvojenih 79 bodova nadmašio i mnogo starije kolege.
Lista najbolje ostvarenih rezultata osnovnoškolaca:
Mentori učenicima su Miljenko Blažeka, prof. (srednjoškolci) i Dejan Drabić, mag. inf.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije