Učenici OŠ Orehovica posjetili Policijsku upravu međimursku

>> Učenici OŠ Orehovica posjetili Policijsku upravu međimursku

U utorak, 1. prosinca Policijsku upravu međimursku u sklopu terenske nastave posjetilo je 35 učenika trećih razreda Osnovne škole Orehovica u pratnji njihovih učiteljica.

Policijska službenica, Irena Branović zaželjela je mladim gostima dobrodošlicu te ih kroz šetnju prostorijama zgrade policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi uposlenici obavljaju svoje poslove. U sportskoj dvorani policijski službenik za stručno usavršavanje, Miljenko Krušelj odradio je s djecom kraći trening, prilagođen njihovom uzrastu. Djeca su uživala u raznim igrama, a priključile su im se i njihove učiteljice.

U dvorištu policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su i prezentirali opremu, pomagala i službena vozila koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije