Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
Učenici OŠ Orehovica posjetili Policijsku upravu međimursku

Učenici OŠ Orehovica posjetili Policijsku upravu međimursku

osorehovica2667687 Fotogalerija

U utorak, 1. prosinca Policijsku upravu međimursku u sklopu terenske nastave posjetilo je 35 učenika trećih razreda Osnovne škole Orehovica u pratnji njihovih učiteljica.

Policijska službenica, Irena Branović zaželjela je mladim gostima dobrodošlicu te ih kroz šetnju prostorijama zgrade policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi uposlenici obavljaju svoje poslove. U sportskoj dvorani policijski službenik za stručno usavršavanje, Miljenko Krušelj odradio je s djecom kraći trening, prilagođen njihovom uzrastu. Djeca su uživala u raznim igrama, a priključile su im se i njihove učiteljice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U dvorištu policijske uprave, policijski službenici prometne i interventne policije pripremili su i prezentirali opremu, pomagala i službena vozila koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan. Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!