Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
FOTO Učenici OŠ Orehovica posjetili PU međimursku

FOTO Učenici OŠ Orehovica posjetili PU međimursku

U četvrtak, 23. veljače u sklopu terenske nastave Policijsku upravu međimursku posjetilo je tridesetak učenika Osnovne škole Orehovica u pratnji svojih učiteljica.

Policijska službenica, Danijela Turk zaželjela je mladim gostima dobrodošlicu te ih kroz šetnju prostorijama zgrade Policijske uprave upoznala s radom i radnim ozračjem u kojem policijski službenici i drugi uposlenici obavljaju svoje poslove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sportskoj dvorani policijski službenik za stručno usavršavanje, Miljenko Krušelj odradio je s djecom kraći trening, prilagođen njihovom uzrastu. Djeca su uživala u raznim igrama, a priključile su im se i njihove učiteljice.

U dvorištu Policijske uprave, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec i Interventne jedinice policije pripremili su i prezentirali opremu, pomagala i službena vozila koja koriste u svom radu te im na zanimljiv način opisali kako izgleda njihov radni dan.

Oduševljena ovim posjetom djeca su prihvatila poziv policijskih službenika da ponovno dođu u posjet Policijskoj upravi međimurskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!