OŠ SVETI MARTIN NA MURI Lara Oletić i Lucijan Novak najbolji pjevači

Festival njemačkog jezika “Martin sucht den Star” je pravi događaj i brend u našoj školi, piše OŠ Sveti Martin na Muri.

I ove su godine organizatorice, učiteljice njemačkog jezika Valentina Bogdan i Monika Turk, odlično motivirale svoje učenike da se ohrabre u pjevanju pjesama na njemačkom jeziku.

Na festivalu je u natjecateljskom dijelu izvedeno 20 pjesama učenika, dok su se u revijalnom dijelu pridružili izvođači iz dječjih vrtića Smješko i Ribica te susjednih osnovnih škola OŠ Selnica, OŠ Sveti Juraj na Bregu, OŠ Štrigova i OŠ Gornji Mihaljevec.

Pobjednička pjesma će predstavljati našu školu na međunarodnom showu “Max sucht den Superstar” u OŠ Cestica u Varaždinskoj županiji.

Članovi stručnog žirija koji su odlučivali o najboljoj pjesmi ovogg talent showa bili su Petra Novinščak, Mirjana Bregović, Jurica Novak, Ljiljana Hozjan, Carmen Mošmondor i gost Dominik Padarić, budući student Kraljevske glazbene akademije u Manchesteru.

Nisu imali nimalo lak zadatak, jer je konkurencija bila jaka, nastupi dovedeni do savršenstva u koreografiji i scenografiji. Na kraju je najviše bodova skupio duet Lare Oletić (8a) i Lucijana Novaka (6.) s pjesmom “Perfect”, koji će OŠ Sveti Martin na Muri predstavljati u OŠ Cestica i to po peti put.

Drugoplasirana je bila Lara Bogdan (7.) s plesnom pratnjom, a trećeplasirana Pavla Kunjak (5.). Za svoj trud najbolji su nagrađeni prigodnim paketima koje su osigurale izdavačke kuće Alfa i Profil.

– Čestitamo Lari i Lucijanu na nastupu i želimo im puno uspjeha u OŠ Cestica, poručuju iz njihove škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije