PIKNIK

TEHNIČKA ŠKOLA ČAKOVEC Piknik za mentalno zdravlje: Razgovori, igre i natjecanja uz sunčani četvrtak u školi

Sunčani četvrtak u dvorištu Tehničke škole Čakovec okupio je mnoštvo učenika i djelatnika Škole

Unatoč nestabilnoj prognozi, iznadprosječno toplo vrijeme za ovo doba godine i jesenske boje podržali su piknik koji su organizirale školske psihologinje Lucija Matjačić Kovačić i Ivona Sabol uz pomoć knjižničarke Sandre Vidović.

Razgovori, smijeh, igre, slastice – bili su naši vitamini za dobro mentalno zdravlje, povodom Svjetskog dana mentalnog zdravlja koji se obilježava 10. listopada svake godine. Učenici su se natjecali u dvije discipline i pokazali pravu borbenost i smisao za zabavu.

Svoju izdržljivost je testiralo 17 učenika natjecajući se u izdržaju u visu zgibom na našem street workout poligonu.

Najuspješniji je bio Sven Tot (1. ST), a za njim David Pahor (1. RM) te Dino Horvatić (2. RT). Druga disciplina nas je vratila u djetinjstvo i dobro nas nasmijala.

U skakanju na lopti natjecalo se 13 učenika, a u finale su se plasirali maturanti Filip David (4. MT) i Sebastijan Salaj (4. RT).

Sebastijan je ipak bio brži te mu čestitamo na pobjedi. Čak su se i neki profesori ohrabrili i odskakali do cilja. Hvala svim učenicima i djelatnicima koji su nas razveselili kolačima i voćem…i što da kažemo za kraj – ponavljamo i iduće godine! Brinite o svojem mentalnom zdravlju!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije