SVAKA ČAST

GOSPODARSKA ŠKOLA ČAKOVEC Ana-Marija Bogdanović i Nives Kocijan ponovo među najboljim nastavnicama u Hrvatskoj

Povodom Svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih tradicionalno je nagradilo najbolje odgojno-obrazovne djelatnike

Povjerenstvo za nagrađivanje odabralo je 513 najuspješnijih u školskoj godini 2023./2024.

Među najuspješnijima ponovo se nalaze i dvije nastavnice Gospodarske škole Čakovec, Ana-Marija Bogdanović i Nives Kocijan, obje u zvanju izvrsnih savjetnica, a koje su nagrađene za doprinos razvoju kvalitete odgojno-obrazovnoga sustava Republike Hrvatske uz iznimno zalaganje i profesionalizam s ciljem omogućavanja kvalitetnog obrazovanja učenika.

Svečanost dodjele održana je u ponedjeljak, 7. listopada, u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. Tom prigodom nagrađenima se obratio ministar znanosti, obrazovanja i mladih prof. dr. sc. Radovan Fuchs. 

Učitelji, nastavnici, ravnatelji i drugi odgojno obrazovni djelatnici za nagradu se prijavljuju putem javnog poziva koji je Ministarstvo obrazovanja otvorilo u lipnju, a prijavitelji bodove prikupljaju temeljem stavki propisanih Pravilnikom o nagrađivanju.

Prijave nastavnika razmatralo je Povjerenstvo sastavljeno od učitelja, nastavnika, stručnih suradnika, odgajatelja i ravnatelja ili osoba izabranih u znanstveno-nastavno, umjetničko-nastavno, znanstveno ili nastavno zvanje. Nagrađene nastavnice Bogdanović i Kocijan dobar su primjer promocije Gospodarske škole Čakovec. Čestitamo!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije