MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

FOTO U klupe Međimurskog veleučilišta sjela nova generacija studenata

U klupe Međimurskog veleučilišta sjela nova generacija studenata, na uvodnom satu pozdravio ih dekan Klopotan

Na prvi dan nove akademske godine u klupe Međimurskog veleučilišta u Čakovcu sjela je nova generacija MEV-ovaca, njih nešto više od 100. Na uvodnom satu, održanom u velikoj dvorani Centra održivog razvoja, sve studente prvih godina prijediplomskih studija pozdravili su dekan izv. prof. dr. sc. Igor Klopotan, prodekanica za nastavu i studentska pitanja Magdalena Zeko, v. pred., te pročelnici odjela Veleučilišta.

Novoj generaciji studenata predstavili su se i pojedini profesori koji su ih upoznali s kolegijima koje će slušati na ovom Veleučilištu, a ujedno su im predstavili i Centar održivog razvoja gdje su smješteni kabineti i laboratoriji koje će koristiti u praktičnoj nastavi.

Osim toga, studentima Međimurskog veleučilišta u istom su dvorištu dostupni gotovo svi sadržaji potrebni za cjelodnevni boravak – tu su studentski dom, knjižnica, pa čak i teretana, te je po tom pitanju Međimursko veleučilište jedna od rijetkih visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj.

Kako je tom prilikom istaknuo dekan Igor Klopotan, s ovim je danom nova generacija studenata zakoračila u novo životno poglavlje te im je pritom poželio srdačnu dobrodošlicu.

– Svim studentima, a posebno onima koji su danas prvi puta sjeli u studentske klupe, želimo dobrodošlicu na Međimursko veleučilište u Čakovcu. Drago mi je da su za nastavak svog obrazovnog puta odabrali upravo MEV. Želim naglasiti da ćemo i nadalje intenzivno raditi na stvaranju što boljih i kvalitetnijih uvjeta za rad i učenje te nam je cilj, kao i dosad, pružiti našim studentima nova teorijska i praktična znanja i pripremiti ih za realne potrebe na tržištu rada – naglasio je dekan Klopotan te svim studentima poželio uspješan početak nove akademske godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije