SRETNO!

MALA SUBOTICA Započela velika avantura za još jednu generaciju prvašića u OŠ Tomaša Goričanca

Započela je velika avantura za još jednu generaciju prvašića u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica

Učenike prvih razreda dočekali su već iskusni petaši koji su pripremili prigodni program i time suzbili nervozu malih prvoškolaca.

Učenike i roditelje pozdravila je ravnateljica škole Željka Štampar Zamuda i načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc.

Već tradicionalno Općina je pripremila poklone za učenike prvih razreda. Slikovnice „Prljek i Mrljek“ krasile su školske klupe prvašića, a za sve učenike škole Općina je osigurala likovne mape i rasporede sati.

Posebno nas je razveselio veliki poklon Općine, koji će biti na korist svim učenicima, a to je opremljen jedan razred informatičkom opremom.

Postojeća računala zamijenila su mini računala koja su montirana na poleđinu monitora. Načelnik Škvorc istaknuo je da je ulaganje u obrazovanje i osiguravanje suvremene opreme najmlađim mještanima put kojim je potrebno ići želimo li stvoriti bolju budućnost Općine.

Dugo očekivana ideja pokretanja produženog boravka uspješno je realizirana s novom nastavnom godinom. U matičnoj školi počet će sa radom produženi boravak za učenike prvih i drugih razreda. Unatoč nedostatku prostora, uspjeli smo pronaći rješenje koje je rezultiralo početkom provođenja produženog boravka.

Zahvala ide i Općini koja je osigurala sufinanciranje boravka učenicima. Na taj način produženi boravak provodimo i u matičnoj i u područnoj školi,  istaknula je ravnateljica škole.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije