PRELOG

SREDNJA ŠKOLA PRELOG Ponosni na bivše učenike: Nives Hošnjak uspješna stomatologinja

Srednja škola Prelog s ponosom gleda na svoje bivše učenike, među kojima je i Nives Hošnjak, dr. med. dent., koji ističe da je škola igrala ključnu ulogu ne samo u njihovom obrazovanju i pripremi za državnu maturu, već i u formiranju trajnih prijateljstava i pozitivne atmosfere u učionici

Nives, članica generacije 2016./2017., ističe kako je Srednja škola Prelog pružila temelje za njezin kasniji uspjeh u akademskom svijetu, ali i za osobni razvoj i zadovoljstvo.

“Uz najbolje obrazovanje koje sam stekla u Prelogu, naučila sam cijeniti vrijednost timskog rada i podrške kolega i profesora,” istaknula je Nives. “To iskustvo nije samo oblikovalo moju karijeru, već me i naučilo važnosti prijateljstva i zajedništva.”

Srednja škola Prelog nastoji kontinuirano podržavati svoje bivše učenike u njihovim profesionalnim i osobnim postignućima, te ih smatra živim primjerima uspjeha svoga obrazovnog sustava. Uz naglasak na izvrsnosti u obrazovanju, škola ističe važnost stvaranja poticajnog okruženja koje potiče razvoj cjelovite ličnosti.

Nives Hošnjak danas je uspješna stomatologinja koja svojim primjerom inspirira nove generacije učenika Srednje škole Prelog i dokazuje da se s pravim temeljima i podrškom može postići visoki stupanj stručnosti i osobnog zadovoljstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije