IZLET ZA PAMĆENJE

ŠKOLA U PRIRODI Učenici Centra za odgoj i obrazovanje uživali u prekrasnom Selcu

Organizacija ovakvog izleta zahtjeva puno truda i resursa, a ovoga puta to je bilo moguće zahvaljujući nesebičnoj podršci donatora

Učenici viših razreda Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec nedavno su imali priliku sudjelovati u nezaboravnoj avanturi – školi u prirodi u prekrasnom Selcu.

Ovo posebno putovanje omogućeno je zahvaljujući velikodušnim donacijama tvrtki koje su prepoznale važnost ovakvih iskustava za razvoj naših učenika.

Tijekom boravka u Selcu učenici su se, uz pratnju svojih učitelja i pomoćnika, upustili u raznovrsne aktivnosti koje su im omogućile da povežu teorijska znanja s praktičnim iskustvima. Osim što su uživali u kupanju i zabavi, učenici su imali priliku učiti o reljefu Republike Hrvatske te promatrati bogat biljni i životinjski svijet obalnog i priobalnog pojasa Jadranskog mora.

Ovo iskustvo bilo je mnogo više od običnog izleta. Za naše učenike, škola u prirodi predstavlja priliku da prošire svoje horizonte, da se povežu s prirodom i jedni s drugima izvan uobičajenog školskog prostora. Vidjeli smo kako se njihova lica osvjetljavaju od uzbuđenja dok su istraživali morsku obalu i učili o važnosti očuvanja našeg prirodnog okoliša.

Organizacija ovakvog izleta zahtjeva puno truda i resursa, a ovoga puta to je bilo moguće zahvaljujući nesebičnoj podršci naših donatora. Njihova velikodušnost omogućila je učenicima stjecanje nezaboravnih iskustava i vrijednih znanja koja će nositi sa sobom kroz cijeli život.

Iskreno se zahvaljujemo svim tvrtkama koje su podržale našu inicijativu i omogućile da se ovaj izlet realizira. Vaša podrška ima neprocjenjivu vrijednost za našu zajednicu i budućnost naših učenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije