maturalna večer

FOTO Maturanti Tehničke škole Čakovec svijet pretvaraju u bajku!

Pamtit ćemo ih po mnogočemu jer bili su zaista posebna generacija!

‘Bučni i tihi, kakvi su bili, teško nam je vjerovati da su odletjeli i napustili nas zauvijek…’ Naši Aliana, Anja, Eva-Gracia, Josipa, Rikarda i Tijana i njihovih devedeset trojica prijatelja, maturantice i maturanti – gimnazijalci, elektrotehničari, mehatroničari, računalci i strojari, Tehničke škole Čakovec, generacije 2023./2024. godine školske odletješe od nas tog četvrtka, 13. lipnja 2024.

Dostojanstveni i svečani, naši djevojke i mladići Z generacije, stogodišnjaci, zoomeri, gen zijevci… – kako li ih već ne zovu, druženjem, pjesmom i plesom zatvorili su knjigu svojih srednjoškolskih bajki i lagano zakoračili na stepenište nekih novih svjetova.

Te su lipanjske večeri ‘Zemlju, ovu našu malu Zemlju’ naše maturantice i maturanti obasjali svjetlom sreće, oplemenili radošću mladosti. Slovo pjesnika Danijela Dragojevića i taktovi mjuzikla ‘Jalta, Jalta’, kao moto, sve njih su, njihove roditelje i nastavnike uveli u večer koju će svi s ponosom nositi u srcu… Sve je tog četvrtka, koji je ‘bilo lijepo čekati’, koji su pretvorili u svima nam najdraži dan, bilo prekriveno jednim posebnim velom – velom smijeha i suze, radosti i tuge…, velom kakav samo TŠČ-ovci umiju istkati!

Pamtit ćemo ih po mnogočemu jer bili su zaista posebna generacija! Svoj su trag ostavili na poljima računalstva, tehnike, znanosti, umjetnosti… pokazavši svoja znanja i vještine u mnogim disciplinama na županijskom i državnom nivou. Odlikaši, natjecatelji…, njih četrdesetak za svoje je uspjehe nagrađeno tog četvrtka koji ‘dišemo…’, koji ostaje ‘svuda, u središtu i na rubu…’.’Bože, koliko četvrtka četvrtkom. Da ne povjeruješ.’

Neka im je sretno na svim putima budućim! Neka im je svima na dobro došao svaki novi dan, svaki korak u novo sutra!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije