NAŠI MATURANTI

FOTO Maturanti Graditeljske škole zablistali u punom sjaju

Maturalna večer generacije 2023./2024. održana je 14. lipnja 2024. u svečanoj atmosferi

Proteklog petka, 14. lipnja 2024., maturanti Graditeljske škole proslavili su svoju maturalnu večer u velikom stilu.

Učenici generacije 2023./2024. zablistali su u punome sjaju, okupljeni u svečanoj dvorani koja je bila ispunjena smijehom, radošću i ponosom.

Večer je započela svečanim dolaskom maturanata, koji su impresionirali okupljene svojim elegantnim odjevnim kombinacijama i zračeći mladenačkom energijom. Nakon službenog dijela programa, koji je uključivao emotivne govore profesora i učenika, uslijedila je zabava koja je trajala do ranih jutarnjih sati.

Maturanti su uživali u plesu, glazbi i ukusnim delicijama, prisjećajući se zajedničkih trenutaka provedenih tijekom školovanja. Smijeh i veselje ispunili su prostor dok su učenici slavili završetak jednog važnog poglavlja u svom životu i početak novog.

Maturalna večer nije samo simbol završetka srednjoškolskog obrazovanja, već i prilika da se učenici oproste od jednog dijela svog života i s optimizmom zakorače u budućnost.

Generacija 2023./2024. Graditeljske škole pokazala je kako se može spojiti elegancija, mladost i radost u jednom nezaboravnom događaju.

Sretno maturantima u svim budućim izazovima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije