DOBITNICI OSKARA ZNANJA

OSKAR ZNANJA – ONI SU NAŠ PONOS Tko su najuspješniji učenici međimurskih škola?

Tko su najuspješniji učenici međimurskih škola – osvajači Oskara znanja 2024. godine?

Oskar znanja najveće je priznanje učenicima u Hrvatskoj za vrhunske rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima, a ove će se godine dodijeliti 20. put. Agencija za odgoj i obrazovanje, uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih te Hrvatske zajednice županija, organizirat će prigodnu svečanost u čast najboljih, a među brojnim osvajačima prestižnu nagradu primit će i sljedeći učenici iz međimurskih škola:

Vili Novak (hrvatski jezik, mentor Hrvoje Novak), Emanuel Novak (za broncu na Međunarodnoj olimpijadi iz kemije, menotri Branimir Bertoša i Branka Zorc) i Ema Novak (kemija, mentor Krešimir Trojko) – svi iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, zatim Pavla Nađ iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec (talijanski jezik, mentorica Petra Knok), te Karla Hajdarović iz Srednje škole Čakovec (biologija, mentor Denis Horvat.)

Među učenicima osnovnih škola, Oskara znanja primit će Ivan Katalenić iz OŠ Sveti Martin na Muri (matematika, mentori Silvija Šoštarić i Dario Maltarski), Gita Radiković iz OŠ Petar Zrinski Šenkovec (informatika, mentori Valentina Cirkvenčić i Filip Mravunac), Klara Miljančić iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu (natjecanje mladih tehničara, mentor Franjo Jambrović), Lea Gašparić iz OŠ Prelog (natjecanje mladih tehničara, mentorica Katica Mikulaj Ovčarić) i Filip Furdi iz Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec (62. natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa – solisti, tuba – I. kategorija, mentorica Vesna Tota).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije