odlazak u svijet

SVEČANA VEČER Maturanti Srednje škole Prelog prigodno obilježili kraj srednjoškolskog obrazovanja

Restoran Kristal ovog je petka bio domaćin maturalne večeri Srednje škole Prelog koja se održala u petak 7. lipnja u 19 sati

Puni znanja, iskustva, divnih uspomena i s pokojom suzom u oku maturanti su postali svjesni da polako odlaze u svijet koji tek moraju upoznati, svijet odraslih. U ulozi voditelja bili su učenici 4. G razreda – Sara Mikec i Erik Fundak, a nakon svečanog ulaska maturanata u dvoranu program je započeo himnog SŠP-a u izvedbi svih maturanata.

Prigodne riječi zahvale, pjesme školskog zbora, ples u latinoameričkim ritmovima uveličali su ovu svečanu večer. Maturantima i gostima obratila se i prof. A. Čerepinko u ime nastavnika te ravnatelj Tomislav Gregur poželjevši im puno uspjeha u životu i radu uz napomenu da su svi njihovi dosadašnji rezultati dio mozaika uspjeha Srednje škole Prelog.


 “Škola je bila naše sigurno mjesto, mjesto gdje smo se razvijali, učili i odrastali. Ali sada je vrijeme da zakoračimo u novi svijet, svijet pun mogućnosti i izazova. Vjerujem da smo spremni za taj korak jer smo tijekom školovanja pokazali ne samo znanje, već i snagu, upornost i spremnost da se suočimo s različitim izazovima što ih život donosi”, istaknuli su voditelji Sara i Erik. 


Na kraju prigodnog programa ravnatelj Gregur dodijelio je nagrade učenicima za njihov izuzetan uspjeh, predanost i zalaganje koje su pokazali tijekom svog školovanja. 


Najboljom učenicom generacije 2023./2024. u četverogodišnjem obrazovnom programu proglašena je Sara Žvorc iz 4. G razreda, a najboljom učenicom u trogodišnjem obrazovnom programu Helena Veseli iz 3. KU razreda. 


Dragi maturanti, u životu imajte čvrste stavove, izgradite svoje mišljenje i svoje „ja“, a svoje ciljeve postavite visoko jer put do uspjeha neće biti lak, ali vi to možete! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije