DAN ŠKOLE

III. OŠ ČAKOVEC Što je veći izazov, veće je i zadovoljstvo kad ga uspješno svladamo

Dan škole poseban je i vrijedan dan za svaku školu. Dan za čestitke, zahvale i objedinjavanje rezultata ostvarenih u godini koja je na izmaku

Dan III. OŠ Čakovec obilježen je u utorak 28. svibnja 2024. svečanom priredbom u dvorani Srednje škole Čakovec.


U kreiranju ovogodišnje priredbe sudjelovali su: mali i veliki zbor te tamburaška skupina (voditeljica Marina Korunek), plesna skupina nižih razreda (voditeljica Petra Kovač), folklorna skupina učenika nižih razreda (voditeljica Klara Kunčić) te polaznice dodatne nastave iz Engleskog jezika (voditeljica Klaudina Mumić).

Program su vodile učenice Ajla Mudžić (6.a) i Franka Gerenčer (8.b) koje su pripremile učiteljice Melita Pavić i Dijana Oreški Vidović.

Između dva dijela kulturno-umjetničkoga programa prikazan je slikokaz u kojem su objedinjeni svi nastupi, natjecanja te aktivnosti učenika i njihovih mentora u ovoj školskoj godini., a koji je za ovu prigodu pripremila učiteljica Veronika Drk.


Nazočnima se u tom dijelu programa obratila ravnateljica škole Nataša Novak koja je i dodijelila nagrade najuspješnijim učenicima i mentorima u školskoj godini 2023./2024., a čestitku je u svom obraćanju svima uputila i gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini.


„Svaka nastavna godina nosi nove izazove, kako za učenike tako i za učitelje. Promjene su nužne. Mijenja se društvo, djeca i pristupi poučavanju. No, mi koji smo odabrali biti učitelji znamo: što je veći izazov, veće je i zadovoljstvo kad ga uspješno svladamo. To je ujedno i poruka koju nastojimo prenijeti svojim učenicima“, rekla je u svom obraćanju ravnateljica Nataša Novak poželjevši svima sretan Dan škole i uspješan završetak još jedne nastavne godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije