VIŠE MEDALJA

FOTO Odličan uspjeh učenika Graditeljske škole Čakovec na državnom natjecanju strukovnih škola

Grad Zagreb, točnije Zagrebački velesajam bio je domaćin Državnom natjecanju učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2024. koje se održavalo u vremenu od 13. do 15. svibnja 2024. godine

Graditeljska škola Čakovec, nakon provedenih izlučnih međužupanijskih natjecanja, izborila je pravo sudjelovanja na državnoj razini natjecanja u šest disciplina.

Tijekom tri dana natjecanja, učenici su kroz unaprijed propisane i određene module zadataka, prošli sve faze realizacije zadanog projekta, od organizacije i pripreme prvoga dana, do usavršavanja i prezentacije uratka, koje je bilo predviđeno posljednjeg dana natjecanja.

Ustrajnost i cjelodnevno zalaganje učenika urodilo je plodom te je i njihov rad prema ocjenama prosudbenog povjerenstva nagrađen odličjima u 4 discipline.

Tako je učenik 4. b razreda Bruno Ladić (mentor Matija Varga) u disciplini Web dizajn osvojio 2. mjesto.

Drugo mjesto osvojio je i tandem Matija Novak i Renato Oršoš (mentor Zdravko Kolarić) u disciplini Suha gradnja.

Isto tako naša je škola na ovom natjecanju osvojila i dva brončana odličja od kojih je jedno pripalo učenici Ana-Mariji Mislović (mentorica Tatjana Vadas) u disciplini Arhitektonske tehnologije, a drugo učeniku Ivanu Sabolu (mentor Milan Čatlaić) u disciplini Stolarstvo.

Učeniku Patriku Mikacu (mentor Nenad Horvat) u disciplini Keramičarstvo i oblaganje postolje je izmaklo za dlaku jer je bio četveroplasirani, dok je naša učenica Maša Pregelj (mentorica Ljiljana Tepavac-Kocijan) osvojila 7. mjesto u disciplini Graditeljska tehnologija.

Spomenimo i to da je Graditeljska škola Čakovec bila škola domaćin u disciplinama Arhitektonske tehnologije i Suha gradnja. U organizacijskim povjerenstvima navedenih disciplina članovi su bili ravnatelj Damir Srnec, nastavnici Đurđa Plavljanić, Ratko Ožeg, Ilija Vabec, Petar Križnar, Tatjana Vadas, Ljiljana TepavacKocijan te učenici Manda Cimerman, Dora Đurišević, Mario Ivanic i Fran Medlobi.

Naši su nastavnici sudjelovali i u radu prosudbenih povjerenstava na natjecanju; Darinka Kalšan bila je članica prosudbenog povjerenstva u disciplini Suha gradnja, Krunoslav Tkalec u disciplini Stolarstvo, a Suzana Šestan u disciplini Web dizajn.

Čestitke svim učenicima i mentorima na ostvarenim odličnim rezultatima, a članovima organizacijskih i prosudbenih povjerenstava na uspješnim pripremama i provedbi natjecanja!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije