mala subotica

OŠ TOMAŠA GORIČANCA Provedena je likovna radionica iz preventivnog projekta ‘Imam izbor’

U ponedjeljak, 25. ožujka ove godine u prijepodnevnim satima u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca u Maloj Subotici za učenike 5.a razreda, u sklopu preventivnog projekta "Imam izbor", provedena je peta komponenta pod nazivom "Likovna radionica"

“Imam izbor” projekt je primarne prevencije Ministarstva unutarnjih poslova, a njegova osnovna zadaća je jačanje primarne prevencije vršnjačkog nasilja i vandalizma te nasilja u obitelji i nasilja nad ženama, rizičnih i društveno neprihvatljivih ponašanja djece i mladih, zlouporabe droga i ostalih sredstava ovisnosti, smanjivanje rizika od trgovanja i krijumčarenja ljudi te jačanje prometne kulture i dosadašnjim tematskim predavanjima kojima su prisustvovali.

Cilj provođenja radionice je kako bi se kroz likovni izričaj djeca potaknula na izražavanje svog stava o policiji, o nasilju, o vandalizmu te o svojoj ulozi u društvu. Odabrani radovi izloženi su u prizemlju zgrade Policijske uprave međimurske, dok će najbolji biti nagrađeni tijekom održavanja posljednje komponente (svibanj 2024.), tj. posjete učenika međimurskim plavcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije