GRADITELJSKA ŠKOLA ČAKOVEC

STRUČNO USAVRŠAVANJE Odlična suradnja učitelja likovne kulture i Graditeljske škole Čakovec

Učitelji likovne kulture su stjecali nova znanja i vještine

Protekle je subote Graditeljska škola Čakovec bila domaćin međužupanijskog stručnog vijeća učitelja likovne kulture Međimurske i Koprivničko – križevačke županije. Kroz kvalitetne i zanimljive radionice te predavanja koje su održali profesori Graditeljske škole, učitelji su stjecali nova znanja i vještine, a nastala su i nova poznanstva.

Profesori su velikodušno ponudili svoje iskustvo i stručnost kroz četiri predavanja; dr. sc. Petar Križnar mag. primijenjene umj. smjer keramike održao je predavanje pod nazivom “Predstavljanje tehnike modeliranja u glini”, Tamara Mustač, dipl. dizajnerica održala je radionicu “Povijest i izrada predmeta na lončarskom kolu”, Darija Dujam, mag. umjetnosti – keramika uvela je učitelje u “Dekoriranje keramičkih predmeta”, dok je mr. art Vesna Osojnički, akad. kiparica predstavila tehnike rada u novom materijalu kroz predavanje “Izložba učeničkih radova od porculana- novog materijala”.

Premda je atmosfera bila radna, našlo se i malo vremena za druženje, razgledavanje i divljenje učeničkim postignućima i vještinama koje pokazuju kroz svoje radove. Ovo stručno usavršavanje primjer je odlične suradnje iz koje je svaki sudionik izašao obogaćen za jedno novo iskustvo.
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije