projekt ka2

Erasmus+ projekt prvi put u OŠ Ivanovec, učenici će u Dansku, Cipar, Norvešku i Španjolsku

Projekt prikladnog naziva Travel'n'share uključuje putovanja učenika i učitelja s ciljem usavršavanja te stjecanja novih znanja i iskustava

OŠ Ivanovec se prvi put prijavila na Erasmus+ projekt KA2 čiji je cilj usporedba učenja i poučavanja stranih jezika u različitim državama Europe. Učiteljice engleskog jezika Ivana Gradečak i Marina Đura koordinatorice su projekta na našoj školi, dok je inicijator i koordinator cijelog projekta škola iz Norveške. Ostale države partneri su još Danska, Cipar i Španjolska.

Projekt prikladnog naziva Travel’n’share uključuje putovanja učenika i učitelja s ciljem usavršavanja te stjecanja novih znanja i iskustava. Održana je audicija u školi i dvadesetero učenika sedmog i osmog razreda dobilo je priliku posjetiti jednu od navedenih zemalja (šestero učenika po državi), iskusiti tamošnji život, školstvo, hranu, običaje i naravno, stečena iskustva i primjere dobre prakse primijeniti u svojoj školi i obitelji.

Učitelji će također obogatiti svoju nastavu primjenom viđenoga u drugim školama. A osim rada i znanja, svi ćemo biti bogatiji za jedno lijepo životno iskustvo, nove prijatelje i uspomene na putovanja koje ostaju zauvijek. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije