
Put do znatiželjnih degustatora našle su slasne orehnjače i makovnjače, starinski kukuruzni kruhovi i kukuružnjače, kuglofi s bundevom, domaći mlinci te ništa manje ukusni sitni kolačići i zlevanjke
Na preloškom trgu sudjelovali smo u kulturnoj manifestaciji u subotu, 6. listopada 2018. godine. Pod organizacijskom palicom Turističke zajednice grada Preloga i ove je godine Srednja škola Prelog aktivno sudjelovala među mnoštvom sudionika na Danima kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.
Zajedničkim snagama Stručno vijeće prehrane predstavilo
je pekarske I slastičarske proizvode koje su pripremili
učenici prehrambenih i ugostiteljskih zanimanja naše škole pod
stručnim vodstvom profesorica Snježane Janković, Jasenke
Poljak i Gordane Žvorc.

Put do znatiželjnih degustatora našle su slasne orehnjače i
makovnjače, starinski kukuruzni kruhovi I kukuružnjače, kuglofi s
bundevom, domaći mlinci te ništa manje ukusni sitni kolačići
i zlevanjke. Navedeni proizvodi mogli su se degustirati
i kupiti, a savjete i upute oko pripreme, kao i recepte,
mogli ste dobiti na licu mjesta od naših učenika (Marija
Horvat, Gabrijela Šafarić i Kristina Ružić iz 2. THK ) i
njihovih profesorica.





