lijepa vijest iz piškorovca

FOTO Edukativna radionica za roditelje i buduće prvašiće

Kroz čitanje slikovnica i interaktivne aktivnosti, cilj programa je osigurati poticajno okruženje za učenje i aktivno vježbanje hrvatskog jezika

Konačno i malo lijepih vijesti iz Piškorovca. Prošlog petka, po prvi put, tamo je održana radionica za buduće prvašiće i njihove roditelje. To je bila peta od ukupno šest radionica u okviru programa ‘Vrijeme je za priču’ koji se drugu godinu za redom tijekom kolovoza provodi u Područnoj školi Držimurec-Strelec (OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica) kao dio pripreme za polazak u prvi razred.

Kroz čitanje slikovnica i interaktivne aktivnosti, cilj programa je osigurati poticajno okruženje za učenje i aktivno vježbanje hrvatskog jezika te ponuditi edukativne i strukturirane aktivnosti za djecu i njihove roditelje tijekom ljetnih praznika. Svojim aktivnim angažmanom, vedrim duhom i pozitivnom energijom, roditelji su izrazili dobrodošlicu djelatnicima škole te pokazali koliko im je stalo do obrazovanja njihove djece, ali i do promjene situacije u romskom naselju.

Vrijednost programa prepoznalo je i UNIQA osiguranje čijim donacijskim sredstvima je svakom djetetu osigurano nekoliko slikovnica i materijali za rad na radionicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije