IGRAMO se šestarom

>> IGRAMO se šestarom

Učenici petih razreda Osnovne škole Belica i Osnovne škole Sveti Juraj na Bregu dobili su zadatak napraviti radove za pano jedni drugima na temu Igrajmo se šestarom.

Nerijetko učenici imaju problem baratanjem šestarom, njegovim držanjem i preciznim crtanjem. Uz igru lakše je učiti. Crtanje i slikanje za drugu školu i za svoje vršnjake iz druge škole bila je motivacija da radovi budu još bolji, ljepši, uredniji i precizniji. Nakon što su učenici vidjeli radove svojih vršnjaka iz druge škole i oduševljenja te same riječi pohvale i od jedne i druge strane, željeli su pokazati da mogu još bolje.



U poticajnom okruženju radova svojih prijatelja učenici su ponovo dobili priliku svojim prijateljima poslati ‘pisma’ u obliku nastavnog listića. Svaki učenik osmislio je zadatak za ponavljanje te su neki od zadataka spojeni u jedan nastavni listić. U žaru da naprave što bolje radove učenici su potražili pomoć starijih prijatelja iz škole kako bi im pomogli pretočiti radove u digitalni oblik.

Učenici Osnovne škole Belica i Osnovne škole Sveti Juraj na Bregu žele nove zadatke jedni za druge te ih zanima tko su njihovi nepoznati vršnjaci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije