FOTO Nezaboravan dan u školi u Maloj Subotici, pomogli i učeniku Ivanu Sabolu

U OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica uspješno je proveden projekt ‘Treća smjena’, koji je osmišljen u suradnji s Forumom za slobodu odgoja kao dio projekta ‘Pokreni promjenu’, a nagrađen je i nagradom ‘Otisak srca’ koja se dodjeljuje za volonterske inicijative učenika.

Od same ideje, promocije do realizacije projekta uključeni su bili mnogi učenici, djelatnici škole, roditelji. Postavljenjem brojke 3 u blizini škole mnoge su zaintrigirali što će se to događati.

U petak, 23. ožujka školu je okupiralo stotine zainteresiranih posjetitelja. Provodile su se radionice izrade uskrsnih ukrasa, priprema jela, šivanje platnenih vrećica, sportske aktivnosti, aktivnosti čitanja, radionice tehnike i astronomije i još niz drugih. Svatko je mogao pronaći nešto za sebe.

Dobrovoljni prilog koji su dali u zamjenu za fini Sobočki langoš namijenjen je Ivanu Sabolu, učeniku 2.b razreda kojemu je nakon dugotrajne bolesti napokon uspješno transplantiran bubreg i trenutno se nalazi na oporavku u bolnici u Padovi.

Velik broj posjetitelja odlična je motivacija da dogodine bude još bolje, aktivnije i dinamičnije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije