KREATIVNA Treća smjena u Maloj Subotici

>> KREATIVNA Treća smjena u Maloj Subotici

Konačno se saznalo što označava trojka u Maloj Subotici. Prije nekoliko tjedana, nakon dvojke u Čakovcu, u Maloj Subotici pojavila se misteriozna trojka. Mnogi su se i raspitali što ona znači, a napokon smo saznali svi. Riječ je o Trećoj smjeni, projektu tamošnje osnovne škole.

U OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica uspješno je proveden projekt ‘Treća smjena’, koji je osmišljen u suradnji s Forumom za slobodu odgoja kao dio projekta ‘Pokreni promjenu’, a nagrađen je i nagradom ‘Otisak srca’ koja se dodjeljuje za volonterske inicijative učenika. Od same ideje, promocije do realizacije projekta uključeni su bili mnogi učenici, djelatnici škole, roditelji.

Postavljenjem brojke 3 u blizini škole mnoge su zaintrigirali što će se to događati. Petak 23.3. školu je okupiralo stotine zainteresiranih posjetitelja. Provodile su se radionice izrade uskrsnih ukrasa, priprema jela, šivanje platnenih vrećica, sportske aktivnosti, aktivnosti čitanja, radionice tehnike i astronomije i još niz drugih. Svatko je mogao pronaći nešto za sebe.

Posjetitelji su uživali i u pripremljenoj okrjepi, a dobrovoljni prilog koji su dali u zamjenu za fini Sobočki langoš namijenjen je Ivanu Sabolu, učeniku ove škole kojemu je nakon dugotrajne bolesti napokon uspješno transplantiran bubreg i trenutno se nalazi na oporavku u bolnici u Padovi.

Organizacijski odbor škole više je nego zadovoljan, broj posjetitelja veći je nego prošle godine tako da je to dovoljna motivacija da dogodine bude još bolje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije