PŠ PEKLENICA Radionica ‘Kam se koje smeče meče’

Početkom ožujka ove godine ZEO Nobilis započeo je s provođenjem kampanje ‘Kam se koje smeče meče’ na području jedinica lokalne samouprave gdje je KP ‘MURS-EKOM’ d.o.o. koncesionar sakupljanja otpada.

U utorak, 27. ožujka 2018. godine u 13:00 sati radionica će se održati u Područnoj školi Peklenica gdje će također prisustvovati direktor KP ‘MURS-EKOM’ i predstavnik GKP ‘ČAKOM’. Kampanja “Kam se koje smeče meče” produkt je dugogodišnje uspješne suradnje između GKP “ČAKOM”, KP “MURS-EKOM” i ZEO Nobilis-a.

– Tijekom radionica učenicima će se uz pomoć animiranih filmova i kratkog predavanja (putem Powerpoint prezentacije) na kreativan i zabavan način predstaviti sam pojam i značenje otpada, odvojenog sakupljanja i recikliranja otpada zajedno s procesom kompostiranja.

U drugom dijelu radionice djeca će se samostalno uključiti u razne edukativne igre od razvrstavanja kartica s različitim motivima otpada u kantice za odvojeno sakupljanje otpada do igranje igre “Eko memory” – poručuju iz ZEO Noboilisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije