RADIONICA stolnog tenisa

>> RADIONICA stolnog tenisa

Članovi Stolnoteniskog kluba MSTC Čakovec, a s ciljem poticanja kretanja djece, bavljenja sportom te promicanja stolnog tenisa u nižim razredima osnovne škole napravili su radionice stolnog tenisa na satu Tjelesne i zdravstvene kulture koje će se održati za sve niže razrede u III. Osnovnoj školi Čakovec u dogovoru s ravnateljicom Natašom Hajdinjak.

Dana 2. studenog radionice su se održale u 1. a i 2. a razredu. Današnji treneri Karlo Jambor, Filip Panić te najmlađi trener Matija Strbad, zajedno s predsjednikom kluba Predragom Strbadom pripremili su niz aktivnosti za učenike te za sve pripremili stolnoteniske rekete i loptice za probu.

Prije samog početka radionice, valja napraviti opće pripremne vježbe za sat Tjelesne i zdravstvene kulture koje je nakon uvodnog dijela vodio najmlađi trener, učenik petog razreda Matija Strbad. Nakon dobrog zagrijavanja, slijedio je pokazni dio gdje smo vidjeli razne tehnike stolnog tenisa: forehand, backhand, rez i spin.

Učenici su se s veseljem okušali u predvježbama stolnog tenisa: ‘tockanju’ i prebacivanju loptice preko stola pri čemu je pomagao i član STK Zasadbreg Josip Magdalenić. Iskusne trenerske oči su uočile učenike koji su rođeni tenisači. Naposlijetku su oni najuspješniji dobili prigodne medalje dok smo se svi zajedno na kraju počastili bonbonima. Zahvaljujemo dečkima iz stolnoteniskog kluba MSTC Čakovec na radionici!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije