UČENICI zajedno s učiteljicom snimili spot pod nazivom ‘Znaš li’

>> Učenici zajedno s učiteljicom snimili spot pod nazivom “Znaš li”

U suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Međimurske županije i Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Međimurske županije i Školskim preventivnim programom koji se provodio u svim 4. razredima OŠ Međimurske županije proveden je projekt Trening životnih vještina.

Tijekom školske godine 2016./2017.god. ostvareno je 8 radionica na satovima razrednika. Jedna od nastavnih jedinica bile je pušenje. Cilj programa bio je smanjenje učestalosti i intenziteta konzumiranja sredstava ovisnosti, kao i odgoda prvog konzumiranja.

Učenici svih osnovnih škola u velikom broju sudjelovali su s plakatima dok su jedino učenici OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica, 4.a razreda zajedno s učiteljicom napisali pjesmu pod nazivom ‘Znaš li’.

Razredna učiteljica Štefanija Hajdarović skladala je glazbu navedenom tekstu pjesme te je odsvirala na klaviru.

U glazbenom studiju Marka Lajtmana snimili su zvučni zapis te je profesionalno programiran zvuk. Učenici 4.a razreda bili su prave male zvijezde u studiju u kojem su uživali te je to za njih bilo jedno lijepo, nezaboravno iskustvo.

Medijska grupa OŠ Tomaša Goričanca Male Subotice pod vodstvom učiteljica Ive Mihalic Krčmar i Nikoline Hampamer snimila je slikovni zapis te je nastao snimljen spot.

Pjesmu izvode učenice: Julia Matić, Ena Jančec, Sara Dodlek, Mia Novak, Ela Purić, Hana Purić.

Glazbena pratnja: Učiteljica Štefanija Hajdarović.

Solo dionicu otpjevala je Stella Jezernik.

Spot možete vidjeti klikom na ovaj link.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije