UKLJUČITE SE Besplatne ljetne informatičke radionice za djecu

Iskoristi ljeto za stjecanje novih znanja i vještina. Priključi se besplatnim informatičkim radionicama udruga Mladi informatičari Strahoninca (MIS) i Međimurski informatički klub Čakovec (MIK) u suradnji s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje (TICM). Zajedno već dugi niz godina rade na promociji programiranja među djecom i mladima te popularizaciji STEM područja.

Teme besplatnih ljetnih radionica su upoznavanje sa STEM područjem kroz programiranje BBC micro:Bit računala te programiranje u programskim jezicima Python i C++. Sadržaj radionica bit će prilagođen znanju i mogućnostima prijavljenih polaznika.

Pridružite se ovog ljeta na besplatnim informatičkim radionicama za učenike osnovne škole. Jedini preduvjet je dobra volja, želja za učenjem i da ste između 3. i 8. razreda osnovne škole.

Radionice će se održati 5 puta, svakodnevno od 3. srpnja do 7. srpnja u vremenu od 19 do 20:45 sati. Mjesto održavanja je Tehnološko-inovacijski centar Međimurja (informatička učionica) na adresi Bana Josipa Jelačića 22, Čakovec.
Za sudjelovanje u radionicama potrebno je ispuniti prijavnicu. Radionice su ograničene na 20 polaznika, a pri odabiru će se u obzir uzimati redoslijed prijava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije