III. OŠ ČAKOVEC Odabrani sudionici multilateralnog eTwining seminara

III. OŠ ČAKOVEC Odabrani sudionici multilateralnog eTwining seminara

Seminar ‘eTwinningandoutdoorlearning’, koji organizira Agencija za mobilnost i programe EU u, održat će se od 31.5. do 3.6. u Šibeniku, a na njemu će sudjelovati 86 nastavnika osnovnih i srednjih škola iz 21 europske zemlje. Iz Hrvatske je pozvano 10 predstavnika, a među njima je i Nataša Boj, učiteljica informatike iz III. osnovne škole Čakovec.

Polaznici seminara će naučiti kako prijaviti, planirati i upravljati eTwinning projektima, upoznati projektne ideje vezane za temu učenja izvan učionice, povezivati se međusobno i planirati suradnju na budućim projektima te će naučiti koristiti različite web alate za učenje izvan učionice.

Po završetku seminara, sudionici moraju realizirati projektne ideje s odabranim školama partnerima tako da se u rad na projektu uključe i učenici.

eTwinning je jedna od aktivnosti programa Erasmus +, a portal eTwinning.net namijenjen je međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Portal služi nastavnicima i njihovim učenicima za upoznavanje i suradnju s kolegama iz europskih škola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije