DOĐITE u Tehničku školu Čakovec i upoznajte Klub ljubitelja tehnike RaStEM

>> Dođite u Tehničku školu Čakovec i upoznajte Klub ljubitelja tehnike RaStEM

U Tehničkoj školi Čakovec s radom je započeo Klub tehnike RaStEM. Aktivnosti Kluba usmjerene su prema učenicima završnih razreda osnovne škole kojima se nastoji približiti tehnika i tehnička zanimanja

Svake subote tijekom svibnja učenici i nastavnici Tehničke škole Čakovec pripremaju najrazličitije aktivnosti u laboratorijima Škole.

Svi posjetitelji imaju se prilike upoznati s tehničkim crtanjem, web-dizajnom, računalnom sigurnošću, izradom mobilnih aplikacija. dizajniranjem u AutoCAD-u i Catiji ili radom u programu za 3D crtanje TinkerCad, CNC tehnologijama i CNC strojevima, 3D printerom, robotikom, termodinamikom, računalstvom, automatikom, pneumatikom, PLC-ima, elektrotehnikom i CAD/CAM tehnologijama te vidjeti završne radove ovogodišnjih maturanata.

Posjetitelji mogu vidjeti i radove kojima su se učenici plasirali na državna natjecanja, provozati robotska kolica ili upravljati robotskom rukom, detaljnije se raspitati o upisima, rokovima, bodovanju, bodovnim pragovima prijašnjih godina, uvjetima rada… Dosad su održana tri susreta Kluba RaStEM i svaki je put desetak profesora i pedesetak učenika demonstriralo kako se radi u TŠČ-u i čime se učenici i profesori bave.

Pozivamo sve zainteresirane sedmaše i osmaše da nas u prostorima Tehničke škole Čakovec posjete i sljedeće subote, 27. svibnja 2017., od 9 do 12 sati. (TS)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije