ODBOJKA Učenice OŠ Mursko Središće postale županijske prvakinje

Nakon razigravanja po skupinama uslijedilo je finalno natjecanje u odbojci za učenice 5./6. razreda koje je održano 5.travnja 2017. u dvorani OŠ Mursko Središće.

Na županijskome natjecanju nastupale su četiri ekipe – OŠ Dr.Vinka Žganca Vratišinec, OŠ Donja Dubrava, II. osnovna škola Čakovec i OŠ Mursko Središće, koje su to pravo stekle na način da su postale pobjednice kvalifikacijskih skupina. Ždrijebom je odlučeno da OŠ Mursko Središće u skupini igra protiv II. osnovne škole koju su pobijedile 2:0 u setovima (25:15, 25:9).

U finalnoj utakmici igrale su protiv OŠ Donja Dubrava i također pobijedile rezultatom 2:0 u setovima (25:15, 25:14) i tako su postale županijske prvakinje u odbojci za učenice 5./6.razreda. One će kao predstavnice Međimurske županije plasman na državno natjecanje pokušati izboriti na Poluzavršnici državnog prvenstva, koje će se održati 18. svibnja 2017. u Zagrebu.

Odbojkašice 5./6.razreda OŠ Mursko Središće: Iva Hranilović, Lara Palnec, Ivana Mance, Dora Debelec, Nika Jambrešić, Lorena Turk, Lana Mlinarić, Rebeka Novinić, Paula Širok. Voditelj je Dario Varga, prof.mentor.

Čestitke učenicama i želimo im puno sreće na Poluzavršnici državnog natjecanja iz odbojke!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije