ODBOJKAŠICE iz Pribislavca Županijske prvakinje

>> Odbojkašice iz Pribislavca Županijske prvakinje

Školsko županijsko natjecanje u odbojci za učenice do 8. razreda započelo je za Osnovnu školu “Vladimir Nazor” Pribislavec u Nedelišću, 6. veljače 2017. godine. Osnovna škola Belica i Pribislavec plasirale su se u toj skupini na finalni turnir koji se održao na Belici 22. veljače2017. godine.

Uz spomenute škole u finale Županijskog prvenstva plasirale su se još Osnovne škole iz Kotoribe, Donje Dubrave, II.Osnovne škole i Murskog Središća. Najnapetija borba vodila se upravo u finalu između Osnovne škole Belica i Pribislavca što se vidi i iz rezultata prva dva seta 22-25 i 25-23 dok je treći odlučujući set pripao učenicama iz Pribislavca 15-6.

Odbojkašice iz Pribislavca tako su postale Županijske prvakinje u odbojci i pobjedile favorizirane odbojkašice iz Belice te su na taj način pokazale u prvom redu svoju mentalnu snagu, odbojkaško znanje i veliku želju za pobjedom. Samim time OŠ Pribislavec plasirala se na poluzavršnicu Državnog natjecanja koje se održalo u Križevcima 29. ožujka 2017.

Kao predstavnici Međimurske županije, OŠ Pribislavec osvojila je brončanu medalju a Osnovna škola iz Ivanca kao predstavnik Varaždinske županije ostvarila je nastup na Državnom prvenstvu koje će se održati u Poreču.

Cijeli taj put koji je započeo sa natjecanjima početkom mjeseca veljače ali i prije, odnosno od početka nastavne godiine učenice su uložile puno rada i odricanja i opet kao i svake školske godine pokazale da se najbolja ženska odbojka igra u Pribislavcu.

Velike čestitke Osnovnoj školi Pribislavec na ostvarenom rezultatu a najviše čestitamo učenicama Mirjam Varga, Anja Šmitran, Anamarija Pongračić, Anja Fodor, Tena Lesjak, Rebeca Hajdarović, Hana Prstec, Viktorija Horvat, Leonarda Pavić, Ivana Pavić, Petra Oršoš, Nika Kamenić i Maja Gašparlin kao i mentorici prof. kineziologije Željki Obadić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije