VJEŽBENIČKE tvrtke ETŠ-a na sajmu u Bjelovaru

>> ​Vježbeničke tvrtke ETŠ-a na sajmu u Bjelovaru

Dana 23. ožujka 2017. održan je deseti po redu međužupanijski Sajam vježbeničkih tvrtki u Bjelovaru u organizaciji Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar i Komercijalne i trgovačke škole Bjelovar.

Na sajmu je ukupno sudjelovalo 38 vježbeničkih tvrtki iz 9 gradova (Daruvar, Zagreb, Virovitca, Čakovec, Požega, Nova Gradiška, Tuzla, Bjelovar i Vrbovec) i 6 županija (Požeško-slavonska županija, Međimurska, Zagrebačka, Grad Zagreb, Virovitičko-podravska, Brodsko-posavska i Bjelovarsko-bilogorska županija). Po prvi put na sajmu su prisustvovali i učenici Srednje ekonomsko-trgovinske škole iz Tuzle te je tako sajam poprimio međunarodni karakter.

Sajam je svečano otvorio Neven Alić, zamjenik župana Bjelovarsko-bilogorske županije, a prigodne riječi je uputila ravnateljica Komercijalne i trgovačke škole Nataša Vibiral te posebno zahvalila Ekonomskoj i turističkoj školi Bjelovar i našoj školi jer dolazimo na sajam i poslujemo s njihovim tvrtkama svih 10 godina.

Vještine poslovnog pregovaranja, prezentacijske sposobnosti i kreativnost u uređenju štandova svojih tvrtki pokazali su i učenici ETŠ-a, smjera ekonomist, a pripremali su ih profesori ekonomske grupe predmeta: Josip Posavec, Nina Smiljanić, i Andrijana Vršić.

Predstavnici vježbeničke tvrtke Decora,d.o.o.,-trgovina za prodaju modnih dodataka –Matea Bestijanić, Mia Dešić i Tena Hadeljan.

Predstavnici vježbeničke tvrtke Victory,d.o.o.,-prodaja kompresijskih čarapa i medicinske opreme-Marta Majerić, Ivona Mikec i Tin Pavlic.

Predstavnici vježbeničke tvrtke Simfonija,d.o.o. -prodaja proizvoda od čokolade- Ela Bedić, Nelly Lisjak, Ivona Damiš i David Goričanec.

Predstavnici vježbeničke tvrtke Exspecto,d.o.o. -prodaja informatičke opreme- Saša Špicar, Sara Sraka i Viktorija Škvorc.

(Andrijana Vršić, prof.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije