EDUKATIVNO-UMJETNIČKA radionica ‘Shakespeare nije bauk’

>> EDUKATIVNO-UMJETNIČKA RADIONICA SHAKESPEARE NIJE BAUK

U subotu, 18. ožujka 2017. godine, manja grupa učenika od 1. do 4. razreda Graditeljske škole Čakovec, pod vodstvom profesorice engleskog jezika Duške Kocijan, sudjelovala je na edukativno-umjetničkoj radionici pod nazivom ‘Shakespeare nije bauk’, a na koju su pozvani zbog uspješne suradnje s British Councilom i na čije se radionice i natjecanja redovito odazivaju te postižu zavidne rezultate.

Dramaturginja HNK Zagreb, gđa Sanja Ivić učenike je provela Hrvatskim narodnim kazalištem te upoznala s poviješću i nekim vrlo zanimljivim pojedinostima vezanim uz taj značajan spomenik hrvatske kulturne baštine. Provođenju same radionice, koja je oponašala rad na predstavi i za ishodišni tekst imala jedno od posljednjih Shakespearovih djela – Zimsku priču, pripomogla je i dramaturginja te producentica HNK gđa. Diana Meheik.

Nakon zanimljive i poučne radionice učenike je posebno obradovala vijest da će moći predstavu i pogledati zajedno sa drugim učenicima i profesorima u srijedu, 5. travnja 2017. godine u 19,30 sati i to pod pokroviteljstvom British Councila i Hrvatskog narodnog kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije