OŠ PETAR ZRINSKI ŠENKOVEC Valentinovo na 100. dan nastave

>> OŠ “Petar Zrinski” Šenkovec: Valentinovo na 100. dan nastave

Svake je godine u našoj školi sve napetije i uzbudljivije kako se približavamo Danu zaljubljenih. Ove je godine posebno uzbudljivo bilo 13. i 14. veljače u 2.a i 2.b razredu! Da bismo sve stigli, počeli smo još u petak u tjednu prije, izvlačenjem imena prijatelja kojima ćemo izraditi čestitke-akači su izvukli imena bekača i obrnuto. Na samo Valentinovo međusobno smo darivali čestitke. Bilo je zanimljivo pratiti obraščiće rumene od uzbuđenja.

Dan zaljubljenih bio nam je još zanimljiviji jer smo proslavili 100. dan nastave u ovoj školskoj godini. Sve je bilo u znaku broja 100: izrezali smo 100 srca na koja smo pisali lijepe riječi i poruke, natjecali smo se tko će prije sastaviti 100 matematičkih zadataka s rješenjem 100, brojili 100 koraka i skokova, igrali igre sa 100 osmijeha, napuhali i puštali 100 balona.

Posebno smo ponosni jer smo skupili 100 slikovnica koje smo prerasli te ih poklonili DV Vrapčić. Klinci u vrtiću bili su prestretni i nisu se odvajali od slikovnica. Skupili smo još pedesetak knjiga koje smo poklonili našoj školskoj knjižnici. Cijeli dan častili smo se ftičekima i slatkišima, a našoj sreći i smijehu nije bilo kraja! Zahvaljujemo Eminoj baki i mami učiteljice Vesne na ukusnim valentinovskim kolačićima i ftičekima. Hvala Elinoj mami koja nam je darovala 100 balona.

Svima šaljemo 100 veselih poljubaca od uvijek veselih učenika 2.a i 2.b razreda i njihovih učiteljica Radojke i Vesne!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije