GIMNAZIJALCI se plasirali na državno iz badmintona!

U srijedu, 15. veljače u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu održano je poluzavršno natjecanje u badmintonu za ekipe Skupine sjever: muške i ženske ekipe iz Srednje škole Marka Marulića Slatina i Gimnazije Fran Galović Koprivnica, muške ekipe iz Elektrostrojarske škole Varaždin, ženske ekipe iz Gospodarske škole Varaždin i muške i ženske ekipe domaćina, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Najuspješniji mladići bili su čakovečki gimnazijalci pod mentorstvom profesora Roberta Siladija, koji su odigrali bez ijednog poraza i vidljivo najkvalitetnijom igrom. Pozitivno iznenađenje bile su i djevojke iz Gimnazije koje su nakon vrlo napete i neizvjesne borbe s učenicama Gimnazije Fran Galović Koprivnica ipak uspjele zauzeti prvo mjesto. Njihov je mentor profesor Goran Karamarković.

Sve ekipe sudjelovale su s ciljem da izbore prvo mjesto u regiji Sjever, koje će ih odvesti na završno natjecanje u Poreč. U tome su uspjele obje čakovečke ekipe kojima čestitamo na borbenosti te im želimo puno sreće u završnom natjecanju!

Cijeli sportski susret zračio je borbenošću i motivacijom, ali prije svega poštenim sportskim duhom. Mladi sportaši su dali sve od sebe da pokažu svoje talente, čemu su pridonijeli i navijači koji su im bili velika podrška. Čestitamo svima na dobroj igri, a našim gimnazijalcima želimo puno sreće i uspjeha na državnom natjecanju!

Za ŠŠD Gimnazijalac igrali su: Tin Novosel, Lino Zadravec, Filip Bel, Luka Grubić te Katja Siročić, Karmela Vadlja, Jaka Fileš, Barbara Kancijan. (Maria Levačić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije