Gimnazijalci zasjali u Gradskoj kavani

>> Gimnazijalci zasjali u Gradskoj kavani

Tko su bile zvijezde večeri 17. studenog 2016. u Gradskoj kavani? Polaznici umjetničke radionice Zoon poetikon pod vodstvom profesora Ivana Pranjića koji su pripremili raznolik program za goste.

Glazbena skupina Boemikon koju čine Lovro Sabol, Rafael Goričanec, Borna Fučec i Jurica Horvat odsvirala je obrade pjesama Ja ljubim, Demons, Faded i Hallelujah uz vokalnu izvedbu Marije Rešetar, Lee Šarić, Evelyn Pavlic i Anje Posavec.

Predstave proglašene najboljima na prošlogodišnjem županijskom Lidranu, ‘A gdje smo sad’ prema autorskom tekstu Nine Bočkaj (3.d) i Antonije Mrla (3.f) i ‘Vijetnam’ prema dramatizaciji profesora Ivana Pranjića ponovno su oživjele na pozornici, a u skladu s ugođajem kavane bili su kostimi Marina Bogdanića i Tonke Novoselc, učenika 4.d razreda, koji su čitali ulomke tekstova Ferenca Črnka iz knjige Sigetski boj u hrvatskoj epici.

Njihovi kolege iz razreda pročitali su i par lirskih tekstova, a sve je na kraju dočekao glasan pljesak koji je poslužio kao motivacija za mnoge nove projekte koje bi radionica mogla započeti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije