Županijsko stručno vijeće učitelja razredne nastave u Križovcu

U utorak, 15. studenog održano je županijsko stručno vijeće učitelja razredne nastave iz osnovnih škola dr. Ivana Novaka Macinec, Nedelišće, Kuršanec, Gornji Mihaljevec i I.G. Kovačića Sveti Juraj na Bregu u Centru za posjetitelje Križovec.

Domaćini, mr. sc. Siniša Golub i dr. sc. Mihaela Mesarić održali su veoma zanimljivo predavanje kroz koje su upoznali prirodne zanimljivosti i posebnosti zavičaja u kojem živimo te ih pozvali da zajedno s djecom posjete Edukacijski centar u kojem će učenici kroz različite sadržaje i edukacije na terenu upoznati i otkriti zanimljivosti biljnog i životinjskog svijeta koji posjeduje priroda u Međimurskoj županiji.

Skupu se svojim predavanjem i fotografijama obratio i poznati fotograf Davorin Mance koji kroz svoj objektiv već dugi niz godina bilježi događanja u međimurskoj prirodi kroz sva godišnja doba, a koja je javnosti prikazao kroz svoj opus na izložbi pod nazivom ‘Dravska lutanja’.

Voditeljica županijskog stručnog vijeća, Bernarda Novak završila je skup dogovorom o temama koje će se realizirati tijekom školske godine na ŽSV-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije