Kad snovi postanu stvarnost: BMW susret u Međimurju

Da je istinita stara latinska poslovica Nomen est omen (Ime je znak) potvrđuje nam budući strojarski računalni tehničar, maturant Tehničke škole Čakovec Sanjin Koprivec, jedan od glavnih organizatora BMW susreta u Međimurju, koji svoje sanje pretače u zbilju.

Auti me zanimaju od malih nogu, čemu je pridonio i obiteljski posao uz koji sam rastao. U budućnosti se vidim kao konstruktor automobila na alternativne izvore, a dotad me zanimaju klasični automobili, BMW-i. Zaljubljenik sam u BMW-e, kao i moji otac i brat.

Godinama moja obitelj i ja odlazimo na BMW susrete po Mađarskoj, Austriji i Hrvatskoj. Nedavno smo tata Sandi, brat Sabin, prijatelj Eric, moja cura Veronika, koja je bila odličan suvozač, i ja kao vozač našeg BMW-a “kockice” posjetili drugi e30 Treffen BMW-a u Austriji, u Murecku. BMW susreti jako nam se dopadaju i već duže vrijeme želimo organizirati BMW susret kod nas, u Međimurju. Posljednje putovanje otvorilo nam je tu mogućnost.

Uz veliku želju i snažnu volju, moj otac i ja, u suradnji s Matijom Krajačićem, odlučili smo organizirati 1. BMW susret u Sv. Martinu na Muri. Mjesto susreta bit će na nogometnom igralištu NK-a Bratstvo, u Jurovcu. Susret će se održati 22. listopada 2016., s početkom u 9:00. Nakon okupljanja slijedi vožnja cestama gornjeg Međimurja te trenuci ugode uz okrepu jelom i pićem, kao i neizostavno druženje.

Svi ste pozvani, a posebno BMWljupci sa svojim limenim ljubimcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije