FOTO: Susret učenika III.OŠ Čakovec i PŠ Novo Selo Rok

>> FOTO: Susret učenika III.OŠ Čakovec i PŠ Novo Selo Rok

Poticanje međuškolske suradnje, zajednički susreti i druženja važni su segment u razvoju djece da postanu mladi ljudi ‘otvoreni’ prema drugima spremni za suradnju i poštivanje različitosti.

Jedan takav susret bio je 16. svibnja 2016.g. u Područnoj školi Novo Selo Rok. Učenici 4.razreda zajedno sa svojom učiteljicom Alexandrom, ugostili su učenike 2.razreda III. osnovne škole Čakovec, njihovu učiteljicu Anu, psihologinju Elizabetu i asistenta Petra.

Nakon dočeka na željezničkoj postaji, četvrtaši su drugašićima pokazali svoju školu, a nakon toga su jedni drugima glumili i pjevali. U podne je bio dogovoren posjet obitelji Novak koja se bavi uzgojem cvijeća. Učenici su s interesom pratili i upijali sve što im je teta Ingrid govorila, a kad su na poklon dobili razne sadnice veselju nihe bilo kraja.

Po povratku u školu učenici su pogledali školski biovrt, a nakon toga odigrali partiju Graničara. Susret je završio tamo gdje je počeo – na željezničkoj postaji. Mahnuli su jedni drugima uz dogovor da će se suradnja škola nastaviti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije