Učenici OŠ Mursko Središće plasirali se na poluzavršnicu u futsalu

U utorak u Osnovnoj školi Mursko Središće održano je županijsko natjecanje iz nogometa za učenike 5./6.razreda. Nastupale su četiri ekipe (OŠ Mala Subotica, II.OŠ Čakovec, OŠ Podturen i OŠ Mursko Središće) koje su plasman na županijsko natjecanje ostvarili kroz prijašnje kvalifikacije i osvajanjem prvog mjesta u skupini.

Ždrijebom je odlučeno da učenici OŠ M.Središće prvu utakmicu igraju protiv II. OŠ Čakovec. Uvjerljivom pobjedom od 5:0, plasirali su se u finale natjecanja gdje im je protivnik bila OŠ Mala Subotica. Odličnom igrom ostvarili su pobjedu rezultatom 8:5 i plasirali se na Poluzavršno natjecanje iz futsala koje će se održati 18. svibnja u OŠ Mursko Središće.

Na Poluzavršnom natjecanju nastupaju predstavnici iz šest županija, a Međimursku županiju predstavlja OŠ Mursko Središće kao domaćin natjecanja. Pobjednik na Poluzavršnom natjecanju ostvaruje plasman na Državno natjecanje iz futsala. Za OŠ M.Središće nastupali su: Antonio Martinjaš, Nikola Perčić, Erik Kukulić, Urban Pokrivač, Lovro Zadravec, Goran Horvatić, Ivan Žužić, Lisjak Leo, Borna Filipović, Niko Kodba.

Učenike je vodio Dario Varga, prof. Čestitke učenicima i sretno na Poluzavršnom natjecanju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije