Posjet ribnjaku u Črečanu oduševio učenike PŠ Pušćine

>> Posjet ribnjaku u Črečanu oduševio učenike OŠ Nedelišće, PŠ Pušćine

Koliko nastava može biti zanimljiva i privlačna uvjerili su se učenici OŠ Nedelišće, PŠ Pušćine zajedno sa svojim učiteljicama Sanjom Marciuš i Mirtom Horvat.

U okviru nastave prirode i društva, Vode zavičaja, u organizaciji roditelja Daria i Mirele Srnec i učiteljica realizirali su izvanučioničku nastavu – posjet ribnjaku u Črečanu. Tata Dario dogovorio je s vlasnicima ribnjaka, Darkom i Majom Kirić posjet, na čemu im najljepše zahvaljujemo.

Djeca su proučavala biljni i životinjski svijet u i izvan ribnjaka, tata Dario je zajedno sa sinom Patrikom pripremio ribički pribor i organizirao s djecom ribolov. Svi su se učenici veselili i radovali boravku u prirodi. Učenici su imali prilike u živo promatrati velike i male šarane, uhvatiti pokoju žabicu, pomalo se prestrašiti bjelouške i veseliti se stadu ovaca.

Mame Mirela i Valentina pripremile su stol na kojem su učenici blagovali ribu s roštilja koju je pripremio marljivi tata Dario. Na kraju smo se počastili sladoledom i tužnog pogleda oprostili od ribnjaka, ali ipak radosni i obogaćeni znanjem i iskustvom vratili se svojim kućama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije