Posjet učenika partnerske škole iz Ingolstadta

>> Posjet učenika partnerske škole iz Ingolstadta

U ponedjeljak 4. travnja 2016. godine započela je stručna praksa učenicima partnerske škole Staatliche Fachoberschule und Berufsoberschule iz Ingolstadta. Ekonomska i trgovačka škola Čakovec pronašla je stručnu praksu za osam učenika usmjerenja Ekonomsko-administrativni djelatnik koji će obavljati stručnu praksu do 15. travnja 2016. godine u poduzećima Čateks d.d., Tria d.o.o., LM Komunikacije j.d.o.o. i u Regionalnoj razvojnoj ageniciji Međimurje.

Osim obavljanja prakse, sudjelovat će u brojnim aktivnostima zajedno sa našim učenicima, kao što su posjet Sajmu knjiga Mesap Libar, sportskim aktivnostima na nastavi Tjelesne i zdravstvene kulture, razgledavanju Čakovca u pratnji naših učenika na njemačkom jeziku, satu Geografije i upoznavanju s kulturnim i društvenim različitostima između Njemačke i Hrvatske. Isto tako, za vrijeme svog boravka obići će grad Zagreb i Varaždin, kao i razgledati Međimurje.

Učenici su stigli u pratnji mentora prof. Stefana Bacanija, podrijetlom iz Hrvatske. Nadamo se da će im Međimurje ostati u lijepom sjećanju, a mi ćemo kao i uvijek, biti dobri domaćini. Zbor naše škole pod vodstvom profesorice Ive Novak priredio im je nezaboravan doček. (Maja Genc, mag.oec.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije