U TŠČ-u najbolji elektrotehničari hrvatskog sjevera

Tehnička škola Čakovec domaćin Međužupanijskog natjecanja iz Osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici

Međužupanijsko natjecanje iz Osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici učenika strukovnih škola iz triju sjevernih županija Republike Hrvatske ove je godine održano u Tehničkoj školi Čakovec. Učenici pet srednjih škola – Elektrostrojarske škole Varaždin, Srednje škole Konjščina, Srednje škole Krapina, Srednje škole Zlatar i Tehničke škole Čakovec pokušali su izboriti plasman na državno natjecanje koje će se 28. i 29. travnja 2016. održati u Tehničkoj školi Zadar. Predstavnici naše Škole bili su Luka Barković i David Bručić, a njihov mentor profesor Damir Štampar, dipl. ing. el.

Natjecanje se sastojalo od teorijskog i praktičnog dijela, a naši Luka i David, nažalost, nisu uspjeli osigurati mjesto na državnom natjecanju.

Osim TŠČ-a, domaćini međužupanijskih natjecanja bili su i Tehnička škola Slavonski Brod, Srednja škola Valpovo, Elektrotehnička škola Zagreb te Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar.

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima koji su se plasirali na državnu razinu natjecanja i želimo im puno uspjeha. (TS)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije