FOTO: Supertalent Valentinovo u OŠ Domašinec

>> SUPERTALENTOM OBILJEŽENO VALENTINOVO U OŠ DOMAŠINEC

Treću godinu zaredom, u OŠ Domašinec je organizirano školsko zabavno natjecanje učenika pod nazivom Supertalent, na kojem zainteresirani učenici imaju mogućnost pokazati svoju nadarenost u području u kojem žele. Najčešće je to pjesma, svirka i ples, no ima i beat boxinga, mažoret-plesa, žongliranja….

Ovogodišnji Supertalent održan je uoči Valentinova, 12. veljače, u dupkom punom Domu kulture u Domašincu, a na njemu se natjecalo 17 izvođača u 14 točaka.

Ocjenjivački sud, sastavljen od učenika i učitelja, pozorno je pratio njihove izvedbe i imao zahtjevan posao odabrati 3 najbolje točke.

Teće mjesto svojom je izvedbom na saksofonu osvojila učenica 5. razreda Leonarda Krsnik, drugo mjesto pripalo je Marijani Blagus, učenici 2. razreda, koja je uz pratnju Mihaele Blagus i Valentine Furdi izvela (otpjevala i odsvirala) Cups song – ples sa čašama, dok je prvo mjesto, uz oduševljenje publike, osvojila učenica 8. razreda, ujedno i sudionica svih dosadašnjih Supertalenata, Magdalena Kocijan, izvevši pjesmu gupe Elemental “Prokleta ljubav”.

Na kraju programa je ravnateljica škole Martina Kivač čestitala svim izvođačima i podijelila im priznanja, a pobjednicima i slatke nagrade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije