Županijska smotra LiDraNo 2016.

Međuopćinska Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika osnovnih i srednjih škola LiDraNo 2016. završila je 9. veljače 2016. Održana je u dvama centrima (OŠ Mursko Središće i OŠ Goričan) te su započele pripreme za županijsku smotru čiji je domaćin I. osnovna škola Čakovec.

Županijska Smotra LIDRANO 2016., dvadeset i peta po redu, za osnovne škole održat će se 2. ožujka (srijeda) 2016. s početkom u 12 sati u Centru za kulturu Čakovec. Dramsko-scenske nastupe na županijskoj Smotri, uz povjerenstvo, pratit će državna izbornica Barbara Rocco.

Literarni i samostalni novinarski radovi prosuđuju se i na županijskoj razini pod zaporkom i s podatkom o razredu koji učenik pohađa, izuzev radijskih emisija i školskih listova.

Svi literarni i novinarski radovi pozvani na županijsku Smotru (10 literarnih, 7 novinarskih radova, školski listovi) bit će izloženi u predvorju Centra za kulturu Čakovec te dostupni publici, a na samoj će smotri biti objavljena imena učenika i mentora radova predloženih i za državnu smotru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije