Božićna priredba – Duša se liječi ljubavlju

Duša se liječi ljubavlju i dobrotom – takav je bio posljednji tjedan polugodišta u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu. Posljednji dan, ove godine 23. prosinca, rezerviran je za svečanu priredbu, izvedbe najtalenata ETŠ-a i dobro djelo u duhu nadolazećih blagdana.

Imperativ je Ekonomske i trgovačke škole učiniti i neko djelo milosrđa kao zalog za humaniju budućnost naše bliske zajednice. Prošle godine razrednici i učenici predstavnici razreda obilazili su najpotrebitije obitelji u Čakovcu i okolici te im nosili prigodne božićne poklone.

Ove godine uključili su se učenici, profesori i svo osoblje kako bi prikupili određenu vrstu namirnice te su iste dopremljene u Caritas do 13. prosinca 2015., na dan Caritasove nedjelje.

Pojedinačno skroman dar, udružen s darovima drugih, donijet će mnogo radosti i konkretne pomoći najsiromašnijim sugrađanima.

Priredba je počela u deset sati, a učenici su nestrpljivo očekivali svoje favorite. Kao najbolji nastupili su svirači i pjevači Hrvoje Goričanec i Patrik Zobić s izvedbom Cesarice O. Dragojevića, dok je Monika Novak izvela Adelinu pjesmu pjesmu “Hello”. Uvijek atraktivan nastup navikli smo vidjeti dok pleše Sindy Bubek.

Ona je svojim prigodnim plesnim koracima i božićnom koreografijom dočarala dio atmosfere iz Berlina gdje je kao članica ekipe 21. listopada 2015. žarila i palila na Svjetskom cheerleading natjecanju. Među najboljima našao se i mađioničar Mišel Bezek koji svojim nastupima uvijek nanovo oduševljava publiku, a za sam kraj Patrik Zobić okušao se u DJ-ingu.

Atraktivnosti priredbe doprinijeli su i veseli zboraši te članovi dramske družine sa scenskom igrom i skečom u funkciji najave programa.

Poslastica ove godine bila je eko modna revija u koju su se uključili učenici i profesorice škole, a pod vodstvom profesorica Frančić – Mikulić i Novak u suradnji sa socijalnom zadrugom Humanom Novom.

Za osmišljavanje, koordinaciju i pripremu priredbe i ove godine pobrinula se profesorica Valentina Perčić Štefok, u suradnji s Ivom Novak i J. Posavcem, kao tehničkom potporom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije