Oglas za posao

Izgradnja d.o.o. zapošljava zidare, tesare i kraniste za rad u Njemačkoj, Austriji i Hrvatskoj

Izgradnja d.o.o. traženi je partner u gradnji koji svojim stečenim renomeom širi tržište i s tim razlogom traži i zapošljava - zidare, tesare, građevince.

Obiteljsko građevinsko poduzeće Izgradnja d.o.o. iz Domašinca uspješno posluje već 30 godina i zapošljava 200-tinjak djelatnika na radnim mjestima u Hrvatskoj, Njemačkoj i Austriji.

Načelima poštivanja rokova i kvalitete, ali i poštenog i dobrog odnosa prema partnerima i vlastitim zaposlenicima, Izgradnja d.o.o. traženi je partner u gradnji koji svojim stečenim renomeom širi tržište i s tim razlogom traži i zapošljava – zidare, tesare, kraniste i građevince.

Otvorena radna mjesta: zidari, tesari, radnici građevinske struke

Mjesto rada: Na izbor – Hrvatska, Njemačka, Austrija.

Uvjeti i plaća: Kod rada u Njemačkoj, troškove prijevoza radnika od stana do gradilišta i troškove smještaja snosi Izgradnja d.o.o.. Organizirani je odlazak prema Hrvatskoj svakih 10 dana. Mogućnost prijave radnika na njemačko mirovinsko osiguranje.

Raspon plaće ovisno o kvalifikacijama i početnom znanju, uz mogućnost napredovanja, od 1.500 eura do 3.000 eura neto. Poduzeće uredno plaća sve doprinose, kao i božićnice i uskrsnice te nagrade.

Za izaslane radnike, dodatak se plača i na ime godišnjeg odmora te oko 200 eura dječji doplatak po djetetu.

Prijave: Emailom na zovcar@izgradnja-domasinec.hr  ili osobni poziv na broj telefona 040/863-633 ili na +385 98 426 254.

Najnovije